Coskun, HayrıÇağlar, Abdullah2025-05-102025-05-1019971300-90362651-5016https://search.trdizin.gov.tr/en/yayin/detay/23610/sut-teknolojisinde-phnin-onemi-sut-ve-sut-urunlerinde-olculmesihttps://hdl.handle.net/20.500.14720/508Hidrojen iyonları konsantrasyonunun negatif logaritması olarak bilinen pH, bir çok bilim alanında olduğu Icaçiar, şut teknolojisinde.de oldukça önem taşımaktadır. Bugün bazı süt ürünlerinin titrasyon asitliğinin ölçülmesi yerine pH ölçümü tercih edilmekte ve üretim basamakları ona göre belirlenmektedir.trinfo:eu-repo/semantics/openAccessKimyaTıbbiGıda Bilimi Ve TeknolojisiSüt Teknolojisinde Ph'nın Önemi, Süt ve Süt Ürünlerinde ÖlçülmesiArticle281N/AN/A16116923610