Kremalı Pastalarda Staphylococcus Aureus Suşlarının Gelişme ve Enterotoksin Oluşturma Özellikleri Üzerine Etki Yapan Faktörler

dc.contributor.author Akkaya, Levent
dc.contributor.author Sagun, Emrullah
dc.contributor.author Alişarlı, Mustafa
dc.contributor.author Alemdar, Süleyman
dc.date.accessioned 2025-05-10T17:30:41Z
dc.date.available 2025-05-10T17:30:41Z
dc.date.issued 2002
dc.department T.C. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi en_US
dc.department-temp Tanımlanmamış Kurum,Tanımlanmamış Kurum,Van Yüzüncü Yil Üni̇versi̇tesi̇,Tanımlanmamış Kurum en_US
dc.description.abstract - en_US
dc.identifier.endpage 542 en_US
dc.identifier.issn 1300-0128
dc.identifier.issn 1303-6181
dc.identifier.issue 3 en_US
dc.identifier.scopusquality Q3
dc.identifier.startpage 535 en_US
dc.identifier.trdizinid 29296
dc.identifier.uri https://search.trdizin.gov.tr/en/yayin/detay/29296/kremali-pastalarda-staphylococcus-aureus-suslarinin-gelisme-ve-enterotoksin-olusturma-ozellikleri-uzerine-etki-yapan-faktorler
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/20.500.14720/12631
dc.identifier.volume 26 en_US
dc.identifier.wosquality Q4
dc.language.iso tr en_US
dc.relation.ispartof Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences en_US
dc.relation.publicationcategory Diğer en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess en_US
dc.subject Mikrobiyoloji en_US
dc.subject Biyoteknoloji Ve Uygulamalı Mikrobiyoloji en_US
dc.subject Gıda Bilimi Ve Teknolojisi en_US
dc.title Kremalı Pastalarda Staphylococcus Aureus Suşlarının Gelişme ve Enterotoksin Oluşturma Özellikleri Üzerine Etki Yapan Faktörler en_US
dc.type Other en_US
dspace.entity.type Publication

Files