İnteresterifikasyonun Pamuk ve Zeytin Yağının Tokoferol, Karoten, Yağ Asidi Bileşimi ve Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi

dc.contributor.author Cavıdoglu, Isa
dc.contributor.author Karadaş, Filiz
dc.date.accessioned 2025-05-10T17:33:26Z
dc.date.available 2025-05-10T17:33:26Z
dc.date.issued 2008
dc.department T.C. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi en_US
dc.department-temp Van Yüzüncü Yil Üni̇versi̇tesi̇,Van Yüzüncü Yil Üni̇versi̇tesi̇ en_US
dc.description.abstract - en_US
dc.identifier.endpage 40 en_US
dc.identifier.scopusquality N/A
dc.identifier.startpage 1 en_US
dc.identifier.trdizinid 608930
dc.identifier.uri https://search.trdizin.gov.tr/en/yayin/detay/608930/interesterifikasyonun-pamuk-ve-zeytin-yaginin-tokoferol-karoten-yag-asidi-bilesimi-ve-oksidatif-stabilitesi-uzerine-etkisi
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/20.500.14720/13490
dc.identifier.wosquality N/A
dc.language.iso tr en_US
dc.relation.publicationcategory Diğer en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess en_US
dc.subject Kimya en_US
dc.subject Tıbbi en_US
dc.subject Gıda Bilimi Ve Teknolojisi en_US
dc.title İnteresterifikasyonun Pamuk ve Zeytin Yağının Tokoferol, Karoten, Yağ Asidi Bileşimi ve Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi en_US
dc.type Project en_US
dspace.entity.type Publication

Files