Süt Teknolojisinde Ph'nın Önemi, Süt ve Süt Ürünlerinde Ölçülmesi
dc.contributor.author | Coskun, Hayrı | |
dc.contributor.author | Çağlar, Abdullah | |
dc.date.accessioned | 2025-05-10T16:44:19Z | |
dc.date.available | 2025-05-10T16:44:19Z | |
dc.date.issued | 1997 | |
dc.department | T.C. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi | en_US |
dc.department-temp | Van Yüzüncü Yil Üni̇versi̇tesi̇,Tanımlanmamış Kurum | en_US |
dc.description.abstract | Hidrojen iyonları konsantrasyonunun negatif logaritması olarak bilinen pH, bir çok bilim alanında olduğu Icaçiar, şut teknolojisinde.de oldukça önem taşımaktadır. Bugün bazı süt ürünlerinin titrasyon asitliğinin ölçülmesi yerine pH ölçümü tercih edilmekte ve üretim basamakları ona göre belirlenmektedir. | en_US |
dc.identifier.endpage | 169 | en_US |
dc.identifier.issn | 1300-9036 | |
dc.identifier.issn | 2651-5016 | |
dc.identifier.issue | 1 | en_US |
dc.identifier.scopusquality | N/A | |
dc.identifier.startpage | 161 | en_US |
dc.identifier.trdizinid | 23610 | |
dc.identifier.uri | https://search.trdizin.gov.tr/en/yayin/detay/23610/sut-teknolojisinde-phnin-onemi-sut-ve-sut-urunlerinde-olculmesi | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14720/508 | |
dc.identifier.volume | 28 | en_US |
dc.identifier.wosquality | N/A | |
dc.language.iso | tr | en_US |
dc.relation.ispartof | Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Makale - Ulusal Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanı | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Kimya | en_US |
dc.subject | Tıbbi | en_US |
dc.subject | Gıda Bilimi Ve Teknolojisi | en_US |
dc.title | Süt Teknolojisinde Ph'nın Önemi, Süt ve Süt Ürünlerinde Ölçülmesi | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dspace.entity.type | Publication |