Süt Teknolojisinde Ph'nın Önemi, Süt ve Süt Ürünlerinde Ölçülmesi

dc.contributor.author Coskun, Hayrı
dc.contributor.author Çağlar, Abdullah
dc.date.accessioned 2025-05-10T16:44:19Z
dc.date.available 2025-05-10T16:44:19Z
dc.date.issued 1997
dc.department T.C. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi en_US
dc.department-temp Van Yüzüncü Yil Üni̇versi̇tesi̇,Tanımlanmamış Kurum en_US
dc.description.abstract Hidrojen iyonları konsantrasyonunun negatif logaritması olarak bilinen pH, bir çok bilim alanında olduğu Icaçiar, şut teknolojisinde.de oldukça önem taşımaktadır. Bugün bazı süt ürünlerinin titrasyon asitliğinin ölçülmesi yerine pH ölçümü tercih edilmekte ve üretim basamakları ona göre belirlenmektedir. en_US
dc.identifier.endpage 169 en_US
dc.identifier.issn 1300-9036
dc.identifier.issn 2651-5016
dc.identifier.issue 1 en_US
dc.identifier.scopusquality N/A
dc.identifier.startpage 161 en_US
dc.identifier.trdizinid 23610
dc.identifier.uri https://search.trdizin.gov.tr/en/yayin/detay/23610/sut-teknolojisinde-phnin-onemi-sut-ve-sut-urunlerinde-olculmesi
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/20.500.14720/508
dc.identifier.volume 28 en_US
dc.identifier.wosquality N/A
dc.language.iso tr en_US
dc.relation.ispartof Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi en_US
dc.relation.publicationcategory Makale - Ulusal Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanı en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess en_US
dc.subject Kimya en_US
dc.subject Tıbbi en_US
dc.subject Gıda Bilimi Ve Teknolojisi en_US
dc.title Süt Teknolojisinde Ph'nın Önemi, Süt ve Süt Ürünlerinde Ölçülmesi en_US
dc.type Article en_US
dspace.entity.type Publication

Files