Van Yöresinde Üretilen Kış Yoğurtlarının Duyusal, Mikrobiyolojik Fiziksel ve Kimyasal Nitelikleri Üzerine Bir Araştırma

dc.contributor.author Ocak, Elvan
dc.contributor.author Akyüz, Nurhan
dc.date.accessioned 2025-05-10T16:44:14Z
dc.date.available 2025-05-10T16:44:14Z
dc.date.issued 1997
dc.department T.C. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi en_US
dc.department-temp Van Yüzüncü Yil Üni̇versi̇tesi̇,Van Yüzüncü Yil Üni̇versi̇tesi̇ en_US
dc.description.abstract - en_US
dc.identifier.endpage 11 en_US
dc.identifier.scopusquality N/A
dc.identifier.startpage 1 en_US
dc.identifier.trdizinid 606549
dc.identifier.uri https://search.trdizin.gov.tr/en/yayin/detay/606549/van-yoresinde-uretilen-kis-yogurtlarinin-duyusal-mikrobiyolojik-fiziksel-ve-kimyasal-nitelikleri-uzerine-bir-arastirma
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/20.500.14720/470
dc.identifier.wosquality N/A
dc.language.iso tr en_US
dc.relation.publicationcategory Diğer en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess en_US
dc.subject Beslenme Ve Diyetetik en_US
dc.subject Gıda Bilimi Ve Teknolojisi en_US
dc.title Van Yöresinde Üretilen Kış Yoğurtlarının Duyusal, Mikrobiyolojik Fiziksel ve Kimyasal Nitelikleri Üzerine Bir Araştırma en_US
dc.type Project en_US
dspace.entity.type Publication

Files